Vilken är Jönköpings bästa bar?

Det finns många bra pubar Jönköping, och ett av de ställen som alltid ska vara med i diskussionen om var utekvällen ska spenderas är Shooters Biljard. Här finns förutsättningar för en komplett utekväll, inte minst om du har ett stort sportintresse, då det finns chans att både utöva biljard och se de hetaste hockey- och fotbollsmatcherna här.

Puben består av tre våningar, och län​gst ned finns en biljardhall, med nio biljardbord. Det går bra att komma på drop-in, man vet aldrig vart kvällen tar en. Det kan dock vara bra att boka i förväg om ni är ett stort sällskap, så att ni är säkra på att ni får spela nära varandra, och att kvällens sammanhållning fortsätter.

Biljard är, tillsammans med bowling, kanske den ultimata sporten för den här typen av kvällar. Dels kan alla spela, oavsett skicklighetsnivå, dels finns det få sporter som kombinerar öl och sportande med samma naturlighet. Det är en sport där man inte med nödvändighet behöver ta sig själv på för stort allvar, utan kan fokusera på att ha kul. En perfekt aktivitet för firmafesten eller en utekväll med bekantskapskretsen.

En komplett bar!

Här finns också möjlighet till både after work, barhäng eller en större middag. Bland annat finns ett utförligt köttutbud, med bland annat hemmagjorda burgare, och oxfilépasta på menyn. 

Att se fotboll eller hockey på puben trumfar i princip alltid motsvarande kväll framför tv:n hemma. Den här typen av, ofta legendariska ögonblick, avnjuts bäst i ett gott sällskap. Dessutom kan en öl till lindra nerverna en aning och göra en VM-kvalmatch i fotboll, eller match med Jönköpings Södra mer hanterbar.